Anunturi 2014

Anunt de participare la procedura de <Licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de achizitie „Servicii executate pe linia ferata industriala Salina Ocna Dej de manevrare vagoane, verificare, intretinere si reparatii linii si

 

Anunt de atribuire Servicii executate pe linia ferata industriala Salina Ocna Dej de manevrare vagoane, verificare, intretinere si reparatii linii si instalatii de cale ferata.

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare incarcator frontal 3.4 mc – 2 buc.

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare PLATFORMA RIDICATOARE

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare motostivuitor 1,5 to – 2 buc., motostivuitor 2,5 to – 1 buc.

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare motostivuitor 2,5 to – 1 buc.

 

 Anunt de participare la procedura de <Licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare incarcator frontal 3,4 mc Р2 buc.

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare platforma autoridicatoare

 

Anunt de atribuire Motostivuitoare 1,5 to – 2 buc.

 

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de furnizare autobasculanta 16 To – 1 buc.

 

Anunt de atribuire Motostivuitoare 2,5 tone – 2 buc.

 

¬†Anunt cu privire la solicitarea acordului de mediu pentru proiectul „HALA DE PRODUCTIE SI AMBALARE; AMENAJARE ZONA ADIACENTA”

Anunt de participare la procedura <licitatie deschisa> in vederea atribuirii contractului de executie „HALA DE PRODUCTIE SI AMBALARE; AMENAJARE ZONA ADIACENTA”